MENU

Om A9 Grafisk Design

A9 Grafisk Design AB drivs av mig, Kajsa Wåhlin. Jag är en grafisk formgivare med lång erfarenhet från både webb- och trycksaksproduktion. Med rötter i tryckeribranschen och ett sedan barnsben stort intresse för färg och form har jag funnit min passion och drivkraft i det grafiska. Sedan 2012 har jag stått på egna ben som frilans. Min kreativitet och breda kompetens i kombination med leveranssäkerhet och sinne för detaljer har gjort att jag har många återkommande kunder som jag jobbat med under en längre tid.

Jag har under större delen av mitt verksamma liv haft mitt hjärta inom eventbranschen – både som anställd och ”egen” – en bransch som ställer höga krav på kreativa, säkra och korrekta leveranser. Här får jag möjlighet att utöva flera av mina kunskapsområden, då uppdragen oftast spänner över flera medier och dessutom har jag förmånen att få jobba med många olika varumärken i många branscher.

Jag kan hjälpa ditt företag med allt från mindre engångsuppdrag till större varumärkesarbeten. Behöver du ett nytt grafiskt uttryck för ditt företag eller ditt tidsbegränsade evenemang med allt från logotype till hemsida och kontorstrycksaker kan jag hjälpa dig hela vägen.

PRINT

Grafisk formgivning handlar om att göra budskapet mer lättillgängligt och tilltalande för mottagaren med hjälp av rätt typsnitt, bilder och grafik, sammansatt till en helhet. Jag kan hjälpa till med framtagning av logotyp, grafisk profil, annonser, inbjudningar, foldrar, broschyrer, kontorstrycksaker, skyltning, produktförpackningar, dekor... 

Case / exempel

Event

Mitt hjärta klappar lite extra för event. Men någon eventmänniska lär jag knappast bli, jag trivs bäst vid min skärm där jag kan stödja projektledare med allt från anmälningshanteringen till hur det ser ut på plats under eventet. Däremellan kan det gå månader, ibland år, där jag följer projektets cykler med den intensiva uppstarten, där all grafisk form ska sättas, en anmälningssida och inbjudan ska skapas. När vi närmar oss eventets genomförande följer en ny intensiv period med produktion av trycksaker, deltagarkommunikation, event-app och dekor.

Case / exempel

Digitalt

Till digital produktion räknar jag allt från mindre inbjudningar (html-mail eller pdf) till kompletta eventhemsidor med komplexa registreringslösningar och event-appar. Jag kan också hjälpa till med företagshemsidor, presentationer (Powerpoint, Keynote) och nyhetsbrev.

Case / exempel