MENU

Grafiska profiler

En grafisk profil är ansikte utåt. Den beskriver färger, grafik och typsnitt samt relationen dem emellan. Jag kan hjälpa till med ett grafiskt uttryck för ditt företag, din organisation eller tidsbegränsade evenemang. En grafisk profil för ett företag ska leva under en lång tid medan en event-design kan vara mer kortlivad och därför är möjligheterna större att ta ut svängarna lite och våga experimentera! Jag brinner för att hitta lösningar där den grafiska profilen för företaget genomsyrar den eventdesign som ändå vågar sticka ut och ta plats.
Read More ›

Trycksaker & dekor

I nära samarbete med Creative Meetings och Visible Works tar jag fram trycksaker och original för många event. Det kan vara allt från en enkel namnbricka till ”allt” där kunden behöver allt från tryckt inbjudan, skyltning, beachflaggor och fullt brandade eventytor. Eftersom jag många gånger ligger bakom den grafiska profilen är det extra roligt att få vara med i hela processen och att sätta den sista pricken över i-et – det som möter mottagaren visuellt på själva eventet. Förutom material till event kan jag givetvis ta fram andra former av grafiska produkter, där exempel kan vara kontorstryck, posters, foldrar, produktbroschyrer, böcker, produktförpackningar och mycket annat.
Read More ›

Eventhemsidor

Med över tolv års erfarenhet av anmälningshantering kan du tryggt låta mig ta fram en hemsida till ditt event. Med en eventwebb kan du enkelt ta in anmälningar som du sedan hanterar online i ett adminverktyg. Behöver du något tryggare än deltagarhantering i excelfiler, epost-anmälningar och Google Forms? Kanske behövs kortbetalning för deltagaravgift? Smidig deltagarkommunikation? Jag samarbetar med Delegia som har utvecklat verktyget Delegia Meeting System i vilket jag tar fram din eventwebb och registreringslösning helt utifrån dina önskemål kring layout och funktionalitet. Hör av dig till mig så berättar jag mer!
Read More ›

Logotyper

Är du i behov av en ny logotyp eller en uppfräschning av din befintliga? Hör av dig så ser vi om jag kan hjälpa dig. En stor del av de eventuppdrag jag har innefattar även att ta fram en tillfällig logotype. Här är ett par exempel på sådana.
Read More ›